Fotograaf

Sanne van Pinxten

Hee hallo!

Wat superleuk dat jullie op mijn pagina komen kijken.

Even een kort voorstelrondje:

Mijn naam is Sanne van Pinxten, 32 jaar en ik woon in het dorp Sint-Michielsgestel.

Al ruim 17 jaar ben ik samen met mijn jeugdliefde Ruud en samen hebben wij 3 prachtige boys! Milan, Lars en Jens.

10 jaar geleden ben ik begonnen met commercieel fotografie in een studio. Na een kleine 5 jaar kwam ik erachter dat daar niet mijn passie lag en nadat ik was bevallen van Milan ben ik eruit gestapt en ben part time begonnen bij een lokale slagerij hier bij ons in het dorp. (Hier werk ik nu nog steeds 24 uur per week). Naast mijn baan ben ik kleinschalig blijven fotograferen en heb me in februari 2017 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Nu een kleine 2 jaar later ben ik ontzettend gegroeid, heb mijn eigen stijl weten te ontwikkelen en heb een heus vaste klantenbestand op kunnen bouwen.

Hier ben ik ontzettend dankbaar voor!

Ook ben ik sinds kort vrijwilliger bij Stichting Earlybirds, een stichting die zich inzet voor het verzorgen van fotoreportages voor te vroeg geboren kindjes. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik voor deze stichting mag fotograferen en zo ouders een mooie herinnering mag geven in een heftige tijd.

Daarnaast hou ik ontzettend van:

– Afspreken met vriendinnen

– Lezen

– Dagjes weggaan met mijn gezin

– Sushi

– Af en toe lekker op stap gaan en gek doen.

Nu kennen jullie me een klein beetje, hopelijk zie ik jullie snel voor mijn camera en kan ik jullie ook een beetje leren kennen!

Liefs ,

Sanne