Werkwijze en Voorwaarden

Superleuk! Je hebt een afspraak gemaakt om een fotoshoot bij me te
laten maken.

We hebben samen een locatie afgesproken om de foto’s te maken. Een paar dagen van te voren krijgen jullie nog een bericht van me om wat laatste kledingtips te geven en eventuele vragen te beantwoorden.

Op de dag zelf:
Op de locatie ga ik een mooie serie foto’s van jullie maken, waarbij ik zoveel mogelijk aan jullie wensen probeer te voldoen en we samen een hele leuke ervaring creëren . Wat ik belangrijk vind is vooral de momenten tussendoor te pakken. Dat wil zeggen jullie op jullie meeste natuurlijke wijze op de foto te krijgen.

Na de shoot ga ik de foto’s selecteren en krijgen jullie binnen 1 week  een contactsheet toegestuurd waar jullie de foto’s die jullie bij het pakket krijgen zelf uit te kiezen. Mochten jullie naast het pakket nog extra foto’s willen kunnen jullie die bijkopen. Nadat jullie je keuze hebben doorgegeven bewerk ik jullie foto’s volledig en krijgen jullie de geselecteerde bestanden in HR, kleur en z/w via WeTransfer toegestuurd.

Hebben jullie een beetje op mijn site rondgekeken en zijn jullie enthousiast geworden, kun je mij altijd een mail sturen als je vragen hebt.

– Doordat ik tijd reserveer, graag minimaal 24 uur van te voren afzeggen als het niet lukt. Mits het door beide partijen genoodzaakt is. Anders ben ik helaas genoodzaakt 25 euro in rekening te brengen.

– Bij het boeken van een afspraak stemmen jullie er automatisch mee in dat jullie foto’s gebruikt mogen worden voor mijn portfolio en social media. Mochten jullie dat liever niet hebben kan dit vantevoren aangegeven worden.

– Bij het boeken voor een bruiloft krijgen jullie een bevestiging en vraag ik om 15% aanbetaling van het totaalbedrag. Is dit voldaan is de datum officieel vastgelegd.

– Jullie hebben mij uitgekozen om de stijl die ik uitstraal, de bewerkingen die ik gebruik voor mijn foto’s zijn het resultaat van intensief, lang en hard werk. Ik vind het geweldig als jullie mijn foto’s openbaar willen laten zien en zou het dan ook super vinden als jullie mij taggen. Het is niet toegestaan om een eigen filter over de foto’s te gebruiken en daarna op internet te plaatsen.

– RAW bestanden worden nooit vrijgegeven.

Samen met jullie wil ik er een onvergetelijke ervaring van maken, met een TOP resultaat!

Hopelijk zie ik jullie snel voor mijn camera.

Liefs, Sanne